Sesvete - Osijek prognoza

U srijedu 6. kolo rukometne lige od 19:30h otvaraju Sesvete i Osijek. Sesvete su u ovoj utakmici veliki favoriti, ali u subotu ih čeka prvo kolo u europi i mislima su već na toj utakmici.
Sesvete su u top 3 ekipe u hrvatskoj odmah iza leđa Zagrebu i Nexe-u. U zadnje dvije sezone su osvojili 3. mjesto u ligi. Ovu sezonu igraju standardno dobro. U 5 utakmica imaju 3 pobjede 1 neriješeno i 1 poraz koji je od Zagreba. U subotu ih čeka utakmica u Europskom Kupu protiv azerbajdžanskog Kur-a. Ekipa Sesveta je mislima već na toj utakmici. Ova protiv Osijeka će im poslužiti kao zagrijavanje.
Osijek je krenuo u sezonu tvrdo sa dva neriješena rezultata nakon čega su uslijedila 3 poraza. Dva puta su gubili po -3 razlike a u zadnjem kolu su izgubili od Zagreba -11 golova razlike. Osijek nije lagan protivnik. Koliko god izgleda na papiru da su loši tako u dvorani ne ispada.
Računam da će Sesvete danas ići u utakmicu sa pola snage radi utakmice u subotu u europi. Osijek je pokazao da zna biti tvrd i danas lagano mogu pokriti hendikep koji mi se čini da je malo previsoko postavljen. Po meni bi trebao biti na -4,5. Igram kontra hendikep od -6,5 dvojku. Domaćin neće pobjediti sa više od 6 golova razlike.